Aktiviteter / Skue

Skue

Dinnersikue

D.7/4-2018 holder vi dinnerskue i Vammen. Vi glæder os til en dag med hygge og hunde.
 
Vi har valgt at invetere Pia Elmelund, som har skrevet en lille præsentation af sig selv.
 
Jeg har siden år 2000 opdrættet engelske Cocker Spaniels under kennelnavnet "Elmelund's". Hundene har altid fyldt meget i mit liv, og jeg har dyrket de fleste områder indenfor hundesporten; dressur, agility, spor, div. prøver, jagt og udstilling. I takt med at vores "flok" er blevet udvidet med børn, har jeg stille og roligt droslet hundeaktiviteterne ned til mest at omfatte lange gåture i naturen og udstillinger rundt omkring i Europa.

Vi har pt 5 hunde - 4 Cockere og 1 Podenco Ibicenco. Vores hunde er en stor del af familien. De fylder det meste af vores ellers meget store sofa, hvilket desværre sætter visse begrænsninger for antallet 😃 Vores hunde er dagligt til stor glæde, trøst og inspiration for vores børn. Virkelig menneskets - og i hvert fald vores families bedste ven.
Nu hvor mine børn ikke er helt så små længere, er tiden igen til nye udfordringer indenfor hundesporten. Jeg er derfor startet på eksteriørdommerudannelsen og glæder mig meget til i første omgang at dømme en masse fine Spaniels. For mig er den alsidige hund, der både er sund, smuk og "fit for purpose" idealet.
 
Tilmeldning via hundeweb.dk
 
Da arrangementet hedder "dinnerskue" er det selvfølgelig også med spisning. Vi har arrangeret en flot buffet,  tilmelding via linket på denne side. Buffeten koster 125 kr. pr person og 65 kr. for børn (under 10år)
 
Link til tilmelding til spisning:
 
Regionens konto i Sydbank, reg. nr.: 7116, konto nr.: 0001120879